Boundary Management Groep

Over mij

De inhoud

Curriculum Vitae

Drs. M.H.P.F. (René) Feyen

Hondsruglaan 33

5628 DA Eindhoven

18 februari 1951

Gehuwd, 3 kinderen

040 292 68 77

06 54 62 10 26

info@boundary.nl

rfeyenfab@hotmail.com

www.boundary.nl

 

Psycholoog-Trainer-Coach

 

Profiel
Ervaren boeier en binder van mensen. Veranderingen initiëren en begeleiden vormen de uitdaging van mijn handelen. Dat wordt gedaan bij de gemeentelijke overheid, met name sociale diensten, het onderwijsveld, met name basis- en voortgezet onderwijs en in profit organisaties. Ik weet moeilijkheden te vertalen in kansen en perspectief voor cliënten. Ik werk resultaatgericht vanuit de grondhouding dat de klant expert is van zijn leven, zijn vraagstukken en de oplossingen daarvoor. Heb ruime ervaring met het werken met managers en medewerkers op alle niveaus van uiteenlopende organisaties. Ik beleef veel plezier aan samenwerken in een hands-on omgeving. Leren is voor mij een vanzelfsprekend gevolg van mijn werk. Verbazing en nieuwsgierigheid vormen de basis van mijn eigen ontwikkeling en het helpen ander zichzelf te ontwikkelen. Dat kunnen individuen, teams of hele organisaties zijn. Bijzonder gaat mijn hart uit naar mensen die vervreemd zijn van hun kwaliteiten door uiteenlopende oorzaken. Hen helpen hun kracht te hervinden en deze aan te wenden voor nieuw perspectief is mijn ding. Mensen met een baan, werkzoekenden, leerlingen, iedereen die een afstand heeft tot werk, leren of gewoon een zinvol bestaan vormen een specifieke doelgroep waar ik graag mee werk.
 
Als manager heb ik gewerkt in kleine en grote organisaties. Als zelfstandig psycholoog/trainer/coach  mocht ik duizenden mensen ontmoeten in kleine organisaties én in multinationals. Ik ben trots op het begrip “boundariën”, een afgeleide naam in sommige organisaties die van mijn diensten gebruik hebben gemaakt.
 
Visie
Mijn visie op mensen is gebaseerd op het Solution Focussed model van het Korzybski instituut in Brugge. Belangrijkste uitgangspunt is:
 
Mensen (klanten, managers, medewerkers, studenten) zijn expert van hun leven en werk, de moeilijkheden die zij daarbij soms ondervinden en de kwaliteiten die zij nodig hebben om hun vraagstukken op te lossen.
 

hier intoetsen